srijeda, 26. listopada 2016.

Smotra sveučilišta - događanje koje neodlučni maturanti ne bi smjeli propustiti

izvor: Facebook/Smotra Sveučišta u Zagrebu

Odgovori na sva pitanja o studiranju u Zagrebu moći će se dobiti u Studenskom Centru od 17. do 19.studenog na 21. Smotri Sveučilišta. 

Na licu mjesta od predstavnika svih fakulteta zagrebačkog sveučilišta moći će se saznati koje su karijerne mogućnosti nakon završetka pojedinog studija, koji su kriteriji upisa. Dobra prilika za saznati stvari koje ne pišu na web stranicama fakulteta. Recimo, kojim se izvannastavnim aktivnostima mogu zaraditi dodatni ECTS bodovi, uživo upoznati studijske programe pojedinih fakulteta i saznati sve o uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu. 

Na Smotri će se predstavljati 31 fakultet i 3 umjetničke akademije Sveučilišta u Zagrebu te druga visoka učilišta iz Zagreba i Republike Hrvatske. Novost ovogodišnjeg programa je  skup popularno-znanstvenih i umjetničkih prezentacija pod nazivom Najbolje sa Sveučilišta. Nastavnici i studenti fakulteta na pristupačan će način prezentirati inovativne teme kojima se bave naši istraživači i umjetnici i koje su sastavni dio programa pojedinih studija. Također, u okviru ovoga događanja predstavit će uspješne i atraktivne projekte umjetničkih akademija. Maturanti će na taj način dobiti cjelovitiju i realniju sliku o studijima koje planiraju upisati, učvrstiti svoju odluku ili dobiti sasvim novu ideju. 

Budući će studenti na Smotri moći dobiti i publikaciju Vodič za buduće studente za ak. god. 2017./2018. koja će se besplatno dijeliti svim posjetiteljima Smotre, uz brošure o doktorskim i specijalističkim studijima. Ulaz na smotru je slobodan. 

Nema komentara:

Objavi komentar