četvrtak, 30. lipnja 2016.

Otvoren je natječaj za smještaj u studentskim domovima

Financijski najisplativiji, s menzom na dohvat ruke i ekipom za učenje ali i tulumarenje - to su samo neke od prednosti života u studentskom domu. Natječaj na koji se svi zainteresirani trebaju javiti otvoren je sljedećih mjesec dana, zaključno s 27.07.
Prema njemu, pravo na subvencionirani smještaj imaju:

1. redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske
2. redoviti studenti, državljani EU s prijavljenim boravkom u RH sa statusom stranca na stalnom boravku u RH
3. studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija

Za izravan smješaj u dom presudne su, između ostalog, dobre ocjene u srednjoj školi. Tako izravno mjesto u domu mogu dobiti brucoši kojima mjesečni prihodi u kućanstvu  ne prelaze po članu kućanstva iznos od 65% proračunske osnovice i koji su sve razrede srednje škole završili s prosjekom 5,00.   Dodatni bodovi dobivaju se i za odlične rezultate na državnoj maturi. 

Dokumentaciju koju je potrebno dostaviti za prijavu na natječaj najbolje je provjeriti ovdje. Brucoši za razliku od studenata viših godina dokumentaciju mogu poslati i poštom preporučeno na adresu Studentskog centra. Prijava se može predati i osobno radnim danom od 8,00 do 20:00 sati. 

Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije 16.08. na oglasnoj ploči i web stranici Studentskog centra. Prigovori na rezultate mogu se slati najkasnije osam dana nakon njihove objave. 

Nema komentara:

Objavi komentar